A PALAFRUGELL DES DE 1904

Pastisseria Serra

A PALAFRUGELL DES DE 1904

TRADICIÓ DE L'EMPORDÀ A CASA TEVA

A Pastisseria Serra, comptem amb més d’un segle d’història, es troba en el cor de Palafrugell.
Des de fa quatre generacions, hem ofert als nostres clients exquisits productes, com els famosos Bunyols de l’Empordà, la irresistible Coca de Crema Catalana, el deliciós pastís de poma i la molt apreciada Tatin.

A més, comptem amb un celler subterrani especialitzat en vins i destil·lats, amb una impressionant selecció de més de 1.200 referències, destacant els Whiskys de Malta i els vins dolços.
A la nostra botiga també trobaràs els millors productes ibèrics, com el Joselito, una àmplia varietat de formatges afinats i una cuidada selecció de productes ecològics i locals del Baix Empordà i Girona.
També oferim serveis d’organització de festes i servei d’àpats perquè puguis gaudir dels nostres sabors en qualsevol ocasió especial.

El Sabor de Sempre a Elaboracions Modernes

La pastisseria

Ens enorgulleix oferir una àmplia selecció de productes acuradament elaborats. Des de galetes fins a pastissos individuals i delicades pastes, els nostres productes compten amb ingredients de qualitat.

La nostra història

Descobreix el llegat centenari de la Pastisseria Celler Serra, on la tradició es fusiona amb el sabor.

Des dels nostres inicis al 1904 fins a convertir-nos en una pastisseria de referència a Palafrugell. No et perdis aquesta oportunitat de conèixer més sobre nosaltres!

Els nostres clients